Totalleverandør av fisk og skalldyr

Spesialist på ferske skallreker

Mobil: 41 61 45 55

Fax: 776 31711 - E-post: karl@karlsfiskogskalldyr.no

Godt utvalg av skalldyr i Tromsø

 

Spennende smaksopplevelser

 

Reker, hummer, kreps - ordene gir vann i munn. Karls Fisk og skalldyr har alltid et godt utvalg av skalldyr å velge mellom.  Vi er opptatt av god mat, og vet at kvaliteten på råvarene er avgjørende for matglede. Derfor sørger vi for at råvarene holder førsteklasses kvalitet. At maten vi selger er førsteklasses innebærer fortreffelig smak og trygg kvalitet. Vi tilbyr både fersk og frossen sjømat- ta kontakt med oss for skalldyr i Tromsø.

 

 

Andre delikatesser

 

Vi har til enhver tid et spennende utvalg av havets frukter, reker, hummere og andre skalldyr, både fra norske farvann og spesialimporterte. Kontakt oss i Tromsø og ta vårt delikate utvalg av skalldyr i nærmere øyesyn.

 

 

 

Reker

 

Oppvekstvilkårene i norske farvann er nærmest ideelle for reker. De vokser langsomt og blir svært smakfulle. Våre reker holder en lett saltet og utsøkt konsistens.

 

 

Skjell

 

Skjell kalles gjerne havets frukter! Her til lands har vi ikke en stor tradisjon for å spise skjell. Dette ønsker vi å gjøre noe med ved å tilby kanskje det beste utvalg av av de nydeligste havets frukter i Tromsø.

 

Karls Fisk & Skalldyr AS - Tromsøysundvegen 36, 9020 Tromsdalen  - T: 416 14 555 - post@karlsfiskogskalldyr.no