Totalleverandør av fisk og skalldyr

Spesialist på ferske skallreker

Mobil: 41 61 45 55

Fax: 776 31711 - E-post: karl@karlsfiskogskalldyr.no

Fersk fisk i fra Troms

Fisk fra fjern og nær

Gode råvarer legger grunnlaget for et vellykket måltid.

 

Vi samarbeider utelukkende med oppdrettere og leverandører i Troms og resten av landet som vi vet leverer fersk fisk av ypperste kvalitet. Vi har alltid et godt utvalg av fersk og frossen fisk fra både norske og utenlandske farvann. Ikke nøl med og ring oss for å bli kunde.

 

 

Spennende utvalg

 

Vårt ønske er å forvalte de norske fisketradisjonene, og i Tromsø mulighet til å prøve nye spennende fiskesorter. Vi er sertifiserte til å pakke skrei. Fisk egner seg til hverdags og fest. Kom innom Karls Fisk og skalldyr å få inspirasjon til et utsøkt fiskemåltid!

 

 

Fisk og helse

 

Det anbefales å spise omlag 300 gram fisk i uka. Det er ikke mye synes vi. Vi har rådene som gjør fiskemåltidet, enten det er saltvanns- eller ferskvannsfisk, til en fest. Sjømat er sunt og godt for både kropp og sinn! Fisk og sjømat styrker immunforsvaret, og det er bevist at omega-3 fettsyrer som det finnes rikelig av i fet fisk, er bra for den mentale helsen. I tillegg smaker den jo så godt! Visste du forresten at sjømat også kan hjelpe mot solbrenthet?

 

Fersk fisk

 

Få råvarer kan måle seg med fisk. Sjømat innebærer et hav av tilberedningsmuligheter. Vi gir deg både tilberedningstips og råvarene. I disken har vi alltid nyfisket fersk fisk fra norske farvann som

 

    Laks

    Ørret

    Torsk

    Kveite

    Sei

    Skrei

    ..... og mye mer

 

 

av

Karls Fisk & Skalldyr AS - Tromsøysundvegen 36, 9020 Tromsdalen  - T: 416 14 555 - post@karlsfiskogskalldyr.no